Welkom bij A3 tuinen Meppel

Een tuin wordt steeds vaker een verlengstuk van onze woonkamer. We leven – als het weer het toelaat – veel meer in de tuin. Dan is het wel zo prettig dat de tuin echt helemaal bij u past; de sfeer, de materialen, de beplanting, het onderhoud, maar ook het budget. We helpen uw bestaande of nieuwe tuin zo in te richten dat u zich er helemaal in thuis voelt.

Alles in en om de tuin
Wij hebben een ruim assortiment. Niet alleen leveren we alle denkbare beplanting, maar ook op het gebied van bestrating (1e keus van topleveranciers), erfafscheidingen, hekwerken, vijvers e.d. kunnen wij uw wensen vervullen. Het leven in de tuin kunnen wij heel aangenaam maken met bijvoorbeeld een blokhut, een terrasoverkapping, een pergola, een tuinkeuken, tuinverlichting of een jacuzzi.

Graszode / Kunstgras
Bij A3 tuinen kunt u terecht voor A-kwaliteit graszoden en hoogwaardig kunstgras.

Onze persoonlijke aanpak

Waarom naar A3 tuinen? Klanten waarderen ons om onze persoonlijke aanpak. Afspraken zijn afspraken, de lijnen zijn kort en onze service houdt niet op als de tuin is aangelegd. Een tuin moet bloeien, ook als we zijn vertrokken. A3 tuinen werkt met "groei & bloei" garantie. Een extra zekerheid voor kwaliteit is dat wij zijn aangesloten bij de VHG, de branchevereniging voor ondernemers in het groen.

Wij nodigen u graag uit met ons kennis te maken.
Maak gebruik van het contactformulier of bel ons op 0522 260 780 / 06 5100 8745.
Wij zijn gevestigd aan Edison 10 in Meppel.