Aanpak

Onze praktische aanpak

Het moet klikken tussen u en ons, want alleen dan bereiken wij samen het optimale resultaat. Dat is belangrijk, want een tuin aanleggen doe je tenslotte niet elk jaar. In een aantal stappen werken wij naar het gewenste eindresultaat toe, waarbij de volgende stap pas wordt gezet als de vorige naar tevredenheid is uitgevoerd. Realisatie, kosten en planning zijn daarbij de bepalende factoren.

Inventarisatie

In deze fase brengen we samen in kaart wat uw wensen zijn. De functionele aspecten, de smaakfactoren en het budget worden bepaald en aan de hand daarvan kan een schets van het ontwerp worden gemaakt.

Schets 2D/3D

Op basis van uw wensen kunnen wij een tuinontwerp maken waarin zaken op een globaal niveau zijn uitgewerkt. (2D of 3D met een filmpje van het ontwerp) Dit ontwerp beoordeelt u op functionaliteit, sfeer en kosten. Heeft u op dit ontwerp wijzigingen en/of aanvullingen dan worden die meegenomen in het definitieve ontwerp.

Definitief ontwerp

Als het tuinontwerp wordt goedgekeurd en de opdracht wordt gegeven wordt het tuinontwerp uitgewerkt tot een definitief plan waarin alle details verder worden ingevuld. Dit ontwerp is de basis voor verdere uitvoering. Daarnaast worden kosten en planning definitief vastgesteld.

Realisatie en nazorg

De tijd van dromen is voorbij, het is nu een kwestie van doen. De hoveniers van A3 tuinen kunnen aan de slag. We werken met korte lijnen waardoor we tijdig kunnen ingrijpen op zaken die in de praktijk misschien toch net even anders moeten worden gerealiseerd dan op tekening is bedacht. Is de tuin eenmaal af dan bewaken wij actief of alles wat moet groeien ook groeit, want natuurproducten zijn nu eenmaal gevoelig.

Interesse? Informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op
Neem contact met ons op