Overkapping

Overdekt genieten!

Voor mensen die zoveel mogelijk buiten willen zijn is een overkapping als beschutte plek een uitkomst. U kunt ‘s avonds langer comfortabel buiten zitten en uw meubelen worden niet nat. Er is heel veel variatie in de modellen overkappingen/tuinhuizen. Vanaf fabriek kan prefab worden geleverd, maar wij kunnen ook een overkapping bouwen die op uw wensen en uw tuin is afgestemd. In elke maat of vorm; aan het huis gebouwd, maar ook als veranda in combinatie met een schuur.

Onze zelfbouw overkappingen worden meestal vervaardigd van Douglas/larixhout. Dit is een onbehandelde zeer duurzame houtsoort die na verloop van tijd mooi opkleurt. Andere houtsoorten zoals grenen of red ceder is ook mogelijk.

Natuurlijk kan in plaats van onbehandeld hout ook worden gekozen voor afwerking met beits of verf. Of u kunt het hout af-fabriek laten impregneren waardoor u tot 5 jaar onbezorgd kunt genieten. Wilt u meer comfort? Wij maken het buitenleven compleet met een buitenkeuken, terrasheater en/of een sfeervolle houtkachel.

Interesse? Informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op
Neem contact met ons op